Schakel aan/uit Geluid Opties Smilies Geschiedenis FAQ Kide Chat
7:53-- PJK: Gast 9871, probeer het nog eens en laat me weten of het gelukt is?
9:33-- Gijs: Beste, ik ben mij aan het oriënteren op een Avensis 2,4 benzine uit 2004. Nu ben ik benieuwd naar de betrouwbaarheid en levensduur van de automaat. Zijn er daarnaast problemen bekend mbt deze auto?
19:50-- Gast_8282: Heren kan iemand mij advies geven hoe ik mijn ramen kan resetten .
19:52-- Gast_8282: ik heb een avensis verso bj 2003 wat is gebeurd ik heb mijn raammechanisme uitgehaald bestuurder zijde en terug geplaatst .
19:55-- Gast_8282: pbrobleem is bij het dicht maken gaat hij weer open tot de helft .ik heb de linkse kand los gehaald om te kijken wat het verschil is kon niks vinden .terug geplaatst en het zelfde probleem heb ik nu met de linkse kant daarvoor was het gewoon goed .heb zoveel gedaan maar lukt niet om de juiste stand te vinden . Kan iemand mij helpen .alvast bedankt .
21:11-- PJK: Lijkt me het beste om even contact op te nemen met de dealer. Daar is een handigheidje/trucje voor maar ik kan je hier helaas niet bij helpen
21:16-- toyotaholic: Doe het raam met het probleem helemaal naar beneden en houd daarna 5 seconden het knopje naar beneden ingedrukt.
21:17-- toyotaholic: Hierna raam omhoog doen en dan 5 seconden naar boven ingedrukt houden.Nu is je raam ingeleerd en zou het weer als normaal moeten werken ;)
20:33-- Gast_1128: hallo, wil mij graag registreren maar krijg de hele tijd error :S :S
20:07-- PJK: Gast 1128 : we gaan er eens naar kijken.
20:20-- PJK: Gast 1128 : het lukt mij gewoon om een account aan te maken. Heb je geen bevestigings mail gehad? Je moet je account eerst activeren
11:50-- Jobelz: Ik heb mij geregistreerd en wil mij graag voorstellen op het forum, maar ik krijg mijn bericht niet geplaatst. Het vakje ivm de rechaptacode vraagt mij om de code in te vullen. Maar waar vind ik die code? Ook wordt er gemeld dat V1 van die rechaptacode niet meer in gebruik is. Hoe krijg ik dit opgelost?
20:01-- PJK: Jobelz : probeer het nu nog eens?
19:02-- Jobelz: Lukt mij nog steeds niet. Er staat nog steeds dezelfde boodschap... :(
18:08-- Emilep: Goedeavind,
18:10-- Emilep: Ik was jaren geleden zeer actief op het forum maar mijn inloggegevens zijn weg. Nu dacht ik me even opnieuw aan te melden maar helaas krijg ik geen captcha aangeboden waardoor ik me niet kan aanmelden. Ieman een idee? MVG Emile Pas (emilepas@hotmail.com)
21:25-- PJK: Emile Pas, je account (Gmail) is nog steeds geactiveerd volgens mijn gegevens. Ik heb de chapta even uitgezet, probeer het nu nog eens
19:24-- Gast_8548: @pjk ik zal eens kijken.. ThNX voor de moeite!!
20:38-- Emile Pas: @PJK Het is inmiddels inderdaad gelukt me in te loggen, ik kan alleen nu door het gemis van de captcha kan ik geen onderwerpen plaatsen in het forum? Mvg Emile
5:22-- PJK: Ik ga eens kijken of ik dat op kan lossen.
5:28-- PJK: Je nieuwe account stond niet geactiveerd. Ik heb dat nu geactiveerd, hoop dat je nu berichten kan plaatsen?
8:54-- PaPatrick: ook ik heb mij geregistreerd, maar de Captcha werkt niet
9:03-- PaPatrick: zodoende lukt het mij niet om in het Forum een bericht te plaatsen?
20:45-- Emile Pas: @PJK helaas nog steeds niet. :(
10:49-- PJK: Ga er even naar kijken jongens, snap even niet hoe dit kan.
8:34-- PaPatrick: p.s. zowel bij Internet Explorer als bij Google als browser werkt het niet :(
16:19-- PJK: Heb iemand ingeschakeld die websites maakt, die gaat er komende week even naar kijken. Excuses voor het ongemak.
18:50-- Appie: Hallo ik ben nieuw lid en heb een vraag over het aan en uit zetten van de parkeer sensoren die standaard zijn ingebouwd in de bumper, volgens het Toyota boekje zou er een schakelaar zitten in de de koffer bak, ik kan deze niet vinden of ik kijk er over heen, wie kan mij helpen, het gaat om een Avensis T25 stationcar.
21:07-- wessel: he mensen waarom kan ik geen bericht plaatsen? iets met die code??
18:10-- PJK: Wessel; er wordt binnenkort door iemand naar gekeken. Ergens zit een fout in het systeem, maar ik kan er zo niet uitkomen hoe of wat. Excuses voor het ongemak.
18:47-- wessel: Ok dank voor t bericht
14:13-- Gast_2247: ik kan maar niet inloggen op het forum. Nieuw ww aangevraagd terwijl ik zeker weet dat het huidige ww goed is maar krijg daar geen mail van. In Firefox krijg ik een fout op de gehele site. Wat is er aan de hand???? Of is het forum uit de lucht?
18:35-- PJK: Gast 2247, er wordt aan gewerkt, er zit waarschijnlijk een fout in het systeem en dat moet worden opgelost, zijn ze mee bezig. Het forum wordt niet uit de lucht gehaald hoor ;)
20:53-- PJK: Gast 2247 ; mag ik je naam hier? Kan ik kijken of account wel geactiveerd is
13:48-- Gast_2247: Forumnaam: tdm26. Account werkt al ruim een jaar maar sinds een week of 4 kom ik niet meer op het forum.
21:11-- PJK: Ik kom je naam niet meer tegen in de gebruikerslijst. :_( Er zit denk ik niets anders op dan je opnieuw te registreren op het forum. We hebben ook te maken met problemen op het besturingssysteem, deze worden binnenkort opgelost, hoop ik, en dan kunnen alle nieuwe gebruikers ook weer berichten plaatsen op het forum

Naam:
Bericht:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)